Støtt oss uten at det koster deg noe!

Semesteravslutning: Piratene!Sony, Storbritannia/USA, 2012, Regi: Peter Lord, Jeff Newitt, Animasjon, norsk tale, 1 time 28 min, 7 år


Piratene! er halsbrekkende morsom og fartsfylt moro for alle aldre. Aardman Animation, studioet som ga oss Wallace & Gromit og Flukten fra hønsegården, har gjort det igjen. Med syrlig humor og frihet med historiske hendelser tar de fatt på 1800-tallets piratvirksomhet, fra de syv hav til viktorianske London. Figurene er laget av leire og filmet i stop-motion med digitale supplementer, og på lydsporet høres blant annet The Clash og Flight of the Concords.

Bli med den klønete Pirat-Kapteinen og hans lurvete mannskap i jakten på rikdom og berømmelse. Øverst på lista troner kapteinens ønske om å vinne prisen som Årets Pirat. De argeste rivalene hans kan både plyndre og røve, og det er ikke lett for Pirat-Kapteinen å hevde seg i slik konkurranse. Kapteinen trenger et stort utbytte for å kunne vinne den jeveste tittelen. På veien treffer mannskapet en forelsket Charles Darwin og en utrivelig dronning Victoria. Skuta setter seil, klyv ombord!


Trailer (med engelsk tale): http://www.youtube.com/watch?v=DWOFLtsDvbw

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar