Støtt oss uten at det koster deg noe!

Animasjonskurs

Har barna dine noen gang lurt på hvordan en animasjonsfilm blir til? Hvordan figurene beveger seg og blir livaktige?

Nå kan våre medlemmer oppleve dette gjennom animasjonskurset vi avholder søndag 21. april fra kl 13.30-18.00. Vi avslutter dagen med å invitere deltakernes familier på premiere der vi viser filmene barna har laget.

Underveis vil vi servere pølse med brød eller lompe i tillegg til litt frukt slik at barna får noe å spise. Som på vanlige visninger spiser vi popkorn når vi har premiere på animasjonsfilmene.

Det blir en dag fylt med filmaktiviteter der barna bestemmer tema, lager figurer og legger lyd på filmene. Handlingen blir gjerne til underveis i kurset og de redigerer og tar bilder selv. Vi har arrangert dette kurset flere ganger og det er alltid gøy å se hvor engasjert bana blir i historien de selv er med på å skape!

Kursholder også denne gangen er Bente Aasheim som har lang erfaring i å lage film sammen med barn. Hvis dere ønsker å lese mer se gjerne hennes hjemmeside: http://animasjoniskolen.blogspot.no

For å delta på kurset må barna være medlem i Barnefilmklubben våren 2013. Medlemsskap koster 50 kr. Prisen for selve kurset er 70 kr. For at barna skal få fullt utbytte av kurset anbefaler vi at de er fra 6 år og oppover.

NB! Kurset er fullt.
Høres dette spennende ut? Send en e-post med informasjon om barnets navn og alder for påmelding. Vår e-postadresse er
barnefilmklubb@gmail.com. Husk å være snar, for det blir fort fullt.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar