Støtt oss uten at det koster deg noe!

08.05 - Dragejegerne

Pan Vision, DVD

Frankrike 2008

Regi: Guillaume Ivernel, Arthur Qwak

Animasjon

Språk: Norsk tale

Spilletid:1t 23 min

Sensur: 7 år

Dragejegerne er en skikkelig eventyrfilm hvor vi får møte den lille jenta Solveig som virkelig ønsker å få oppleve et ordentlig eventyr.

Det er en stor og farlig drage som er i ferd med å ødelegge kongeriket, derfor bestemmer Solveig seg for å skaffe noen virkelige helter som kan hjelpe onkelen hennes, Lord Arnold, å bli kvitt dragen. Når heltene Lian Chu og Mikko dukker opp, er de kanskje ikke helt slik hun hadde forestilt seg, men hun bestemmer seg for å gi dem en sjanse uansett.

Lian Chu og Mikko er ikke de heltene de utgir seg for, og deres eneste ambisjoner er å tjene nok penger til å kjøpe en liten gård og nyte livet. Men hva så? Solveig blir overbevist om at de er heltene fra drømmene hennes, og søte lille Mikko, i ekstase over alt gullet Lord Arnold lover de om de dreper dragen, har ikke tenkt å fortelle henne sannheten.

Nå begynner det virkelige eventyret og Solveig insisterer på å dra sammen med dragejegerne. Det blir en reise til verdens ende for å forsøke å bekjempe den mest beryktede og farligste av alle drager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar